Toegang

Toegang

Registreren is deze editie niet meer verplicht. Toegang is kost 1 euro en kan aan de inkom zowel met cash als cashless betaald worden.

Covid-19

Momenteel zijn er geen maatregelen waar onze organisatie zich aan moet houden.
Mocht de overheid beslissen dat het opnieuw noodzakelijk wordt om maatregelen te handhaven, zal de organisatie achter Student Welcome Kortrijk het nodige doen om deze maatregelen te handhaven.

Hou zeker onze sociale media in de gaten om steeds op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen.

hoe er geraken

Hoe geraak ik op het eventement?

Het Nelson Mandelaplein is gelegen tussen het station en Kortrijk Weide. Het evenementenplein zal volledig afgesloten zijn en beschikken over 1 ingang.

We voorzien een grote fietsenstalling en raden dan ook alle studenten aan om met de fiets te komen.

Hoe ziet het terrein er uit?

Momenteel zijn we nogal volop het terrein aan het afwerken. De indeling van het terrein wordt gecomuniceerd naar aanloop van het event.

Hoe kom ik het best?
 1. Met de fiets
  Wij raden iedereen aan om met de fiets te komen. Er is een grote fietsenstalling voorzien ter hoogte van de evenementenhal Depart.
 2. Te voet
  Via de voetgangerstunnel vanuit de Burgemeester Nolfstraat kom je uit op het Nelson Mandelaplein. Volg de wegaanwijzers om de ingang terug te vinden.
 3. Met de trein
  Het station ligt op een 700-tal meter van het Nelson Mandelaplein. Loop linksaf uit het station, steek het Conservatorium plein en de appel over. Je vindt Nelson Mandelaplein achter cvo Mirras.
 4. Met de auto
  We raden het sterk af om met de wagen te komen. Mocht dit toch de enige optie zijn, dan kun je betalend parkeren op Parking P8 Haven.


Health & Safety

Is er EHBO voorzien?

Ja. Tijdens het evenement staat het Rode Kruis de volledige tijd parraat.

Voel jij of een vriend zich een beetje onwel? Ga snel naar de evenementenhal Depart. Een professioneel team staat klaar om jouw te helpen.

Wat is er niet toegelaten op het terrein?

Om de veiligdheid te garandaren van alle bezoekers, zijn zaken zoals rugzakken, flessen, wapens en verdovende middelen niet toegelaten op het terrein.

Deze lijst is niet exhaustief en het is de organisatie toegelaten om voorwerpen tegen te houden aan de inkom.

Zijn er oordopjes beschikbaar?

Ja. Oordopjes zijn gratis te verkrijgen aan de infostand.