Student Welcome op 7 oktober 2021

Op 7 oktober 2021 is het eindelijk opnieuw zover. Na een jaar op onze honger te zitten krijgt Student Welcome Kortrijk Depart XXL als uitvalsbasis. 2000 Kortrijkse studenten zetten samen feestelijk het academiejaar in. De organisatie maakt de stevige line-up bekend en voert enkele vernieuwingen door.

We mogen weer met z’n allen feesten. Op 7 oktober 2021, vanaf 19u, verwelkomen we tot 2000 studenten in het coronaproof evenementenplein Depart XXL. De organisatie van Student Welcome Kortrijk tovert het Nelson Mandelaplein om tot de ontmoetingsplaats voor iedereen met een Covid Safe Ticket om het academiejaar te starten.

Stevige line-up

Student Welcome Kortrijk heeft het groot genoegen om Belgische artiesten uit te nodigen die stuk voor stuk bekend staan voor ambiance en sfeer.
De avond wordt stevig op gang getrokken met de winnaar van de DJ-Contest. Deelnemen kan tot 22 september en de finale vindt plaats in Barsol op 30 september tussen 4 finalisten. Het Antwerps komisch duo Kurkdroog, beukt de avond verder op gang met dansbare en knotsgekke beats. Om 22u nemen de sensaties Jamie Lee VI & Louis XIV de fakkel over om hem nog verder aan te wakkeren zodat Ronny Retro nadien de tent in lichterlaaie kan steken. Zo is de grote headliner van de avond niemand minder dan de professionals Skyve ft. Flo Windey.Student Welcome Kortrijk Skyve Flo Windey

Vernieuwingen

Al heel vroeg begon de organisatie van Student Welcome Kortrijk met verschillende scenario’s om de Student Welcome Kortrijk coronaproof door te laten gaan. Om een zo groot mogelijk publiek aan te spreken in een zo veilig mogelijke setting en met oog naar de toekomst, nam de organisatie de beslissing om gebruik te maken van Depart XXL.

Student Welcome Kortrijk vindt zichzelf graag opnieuw uit. Dit jaar gooien we alle remmen los en verloopt alles cashless. Je hoort het goed, geen nood aan fysiek contact. Kom met Payconiq vooraf geïnstalleerd op je telefoon of je bankkaart op zak en laat jouw cash deze avond thuis.

Ook dit jaar maken we gebruik van herbruikbare bekers. Maar anders dan alle andere events hoef je bij ons geen rekening te houden met een waarborg hiervoor. Geen extra bonnetje voor jouw beker, alle bonnetjes voor consumpties dus!

Zo kunnen we helemaal veilig tot 2000 bezoekers ontvangen op de gesloten perimeter op het Nelson Mandelaplein. Een covid-safe ticket op zak hebben en online reserveren via de website is verplicht. Om het evenement zoals alle andere edities gratis aan te bieden aan zo veel mogelijk studenten, neemt de vzw Kortrijk Studentenstad de administratieve kosten die hierbij komen kijken graag op zich.

C U there!

Volg Student Welcome Kortrijk zeker op de sociale kanalen en wees er als eerste bij om jouw gratis ticket te bemachtigen! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 14 september.

Student Welcome Kortrijk, 7 oktober 2021 @ Depart XXL, Nelson Mandelaplein